#ChangeThisPicture : Campanya contra la violència contra les dones

“La violència de gènere afecta 1 de cada 4 dones a Alemanya, i a milions de dones a tot el món. Però donat que la gent no fa massa cas de les estadístiques, hem utilitzat una de les icones de Berlín per fer visible aquest problema.

Si li passa a una de cada quatre dones, et pot estar passat a tu, a una amiga o a una dona de la teva família. Comparteix aquest vídeo per ajudar a altres dones a trobar sortida. Plegades, plegats, podem #CanviarAquestaFoto”

Campanya de TERRE DES FEMMES

Domestic violence affects 1 in 4 women in Germany, and millions of others around the world. But because people don’t pay much attention to statistics we used one of Berlin’s icons to raise awareness for this problem.

If it happens to one on four women it could be happening to you, to a friend or a relative. Share this video so more women can find a way out. Together we can #ChangeThisPicture

TERRE DES FEMMES campaign.

 

 

Hi ha una relació directíssima entre la violència de gènere i l’assassinat masclista. Cap altre terrorisme acumula 814 assassinats (només a Espanya) des del 2004.

 

 

Anuncis